Actueel

5 juni 2023

Salto beslag

We hebben het Salto beslag weer binnengekregen voor verschillende projecten. Dit digitale sluitsysteem biedt verschillende belangrijke voordelen, zoals het eenvoudig kunnen verlenen van toegang aan bewoners en bezoekers, terwijl onbevoegden worden geweerd. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk en biedt het tal van opties voor gepersonaliseerde toegangsrechten.

17 mei 2023

Hemelvaart en Pinksteren

In verband met Hemelvaart en Pinksteren zijn wij de volgende dagen gesloten: Donderdag 18 mei, vrijdag 19 mei en maandag 29 mei. Bedankt voor jullie begrip en geniet van de feestdagen!

26 april 2023

Koningsdag

In verband met Koninsdag zijn wij donderdag 27 april gesloten. Team BPZ RENOPLUS wenst iedereen een hele fijne Koningsdag!

6 april 2023

Pasen

Team BPZ RENOPLUS wenst iedereen een vrolijk pasen toe! Op Goede Vrijdag en Tweede paasdag zijn wij gesloten. Dinsdag zijn we er natuurlijk gewoon weer. Geniet met elkaar van de paasdagen!

24 december 2022

Kerstvakantie

o, ho, ho! Wij gaan even met kerstvakantie! Maar wees niet getreurd. Ook in 2023 staan wij gewoon weer klaar voor jullie (renovatie)projecten en de bijbehorende uitdagingen Maandag 9 januari zijn wij weer volledig op stoom. Bedankt voor jullie begrip en geniet van de feestdagen!

3 oktober 2022

De eerste officiƫle opdracht!

De eerste officiƫle opdracht voor BPZ RENOPLUS is een feit! En hoe kun je dit heugelijk moment beter vieren dan met een hele grote taart? Ja, we hebben inderdaad al veel meer projecten succesvol en naar tevredenheid afgerond, maar dit is de eerste onder onze nieuwe naam. Dat er nog vele mogen volgen!

BPZ RENOPLUS

Industrieweg 38
9403 AB Assen

CONTACT

Contactformulier
tel. 0592 - 798 295